Datalekkasjekontroll

Data Lekkasje sjekker funksjonen ser etter dine private data på både internett og mørkt web (fra kreditt kort numrene til sosial sikkerhet info ). Hvis dataene dine blir offentlig tilgjengelige, varsler Data Lekkasje sjekker deg.

Hvis du ikke har et abonnement på Kaspersky Plus eller Premium, er begrenset funksjonalitet tilgjengelig for deg: appen sjekker kun My Kaspersky kontoen din for data lekkasjer. Du må også starte denne skanningen manuelt. Full funksjonalitet og automatisk konto skanning er tilgjengelig hvis du har et abonnement på Kaspersky Plus eller Premium.

Nettkriminelle kan få tilgang til forskjellige databaser med nettressurser og stjele kontodataene til brukere. Ved hjelp av denne funksjonene, kan du lære om konto data dine har blitt stjålet og utføre anbefalte handlinger for å beskytte dataene dine.

Kaspersky appen sjekker kontoen din, og hvis sjekken avslører at dataene dine kan være offentlig tilgjengelige, vil appen varsle deg om det og vise en liste over nettsteder som en datalekkasje kan ha oppstått fra, datoen for mulig lekkasje og kategorien for data som kan være offentlig tilgjengelig.

Kaspersky-appen lar deg ikke bare se etter potensielle lekkasjer av dine egne opplysninger, men også data fra andre brukerkontoer som tilhører for eksempel venner og familie.

Hvis du har et abonnement på Kaspersky Plus eller Premium, kan du sette opp automatiske kontroller for opptil 50 kontoer i tillegg til din egen My Kaspersky konto.

Ved sjekk av brukerkontoer, henter ikke Kaspersky data som ren tekst. Den bruker bare dataene for å utføre den angitte sjekken og lagrer dem ikke. Dersom det oppdages en lekkasje får ikke Kaspersky-appen tilgang til selve brukeropplysningene. Den gir bare informasjon om hvilke datakategorier som kan ha blitt offentlig tilgjengelige.

I dette avsnittet

Sjekker kontoen din